реклама Делікат

В Черкасах 24 серпня  відбулося молитовне віче присвячене дню Незалежності України. 

Фото: ГО «Рух Реформації»


На заході були черкащани та представники Черкаської Обласної Ради Християнських Церков. Серед учасників представники різних християнських  деномінацій та конфесій області.

«Ми хотіли розпочати відзначення цього дня саме молитвою, адже вона об’єднує і є Божою підтримкою для нашого народу. В День Незалежності - це єднання усіх, хто вірить в перемогу, вірує в Бога, та любить свою країну», - зазначив представник ЧОРХЦ, голова ГО «Рух Реформації», пастор Валерій Бєляєв.

Молилися за перемогу України, справедливий мир, повернення полонених, звільнення наших територій, відродження країни та духовне здоров’я нації. Окремо просили у Бога за  повернення викрадених людей, родини загиблих героїв та  Боже благословення і захист для наших військових.

Фото: ГО «Рух Реформації»


«Військовим дуже важлива молитовна  підтримка, вони самі кажуть, що це ще один щит, який оберігає їх в боях. Тому просто необхідно допомагати їм і словом, і ділом, і молитвою», -  зазначив  капелан Віталій Городнічук.

«Для мене участь в таких віче – це велика честь. Я переконана, що Бог чує наші молитви та готує нашу перемогу та незалежність», - відзначила депутатка п’яти скликань Черкаської обласної і міської ради, громадська діячка Любов Майборода.

Фото: ГО «Рух Реформації»


Головуючий Черкаської Обласної Ради Християнських Церков та старший пресвітер УЦ ХВЄ Віталій Малишевський додає:

«Ми віримо, що молитва має силу, це надпотужна зброя, яка тільки є в світі. Ми погодилися молитися до Бога про перемогу, про визволення нашого народу та країни та про духовне здоров’я, тому що з Божою підтримкою це все реально».

В найближчих планах Черкаської Обласної Ради Християнських Церков створити духовні ради в кожному місті  нашої області.

Про це повідомляє ГО «Рух Реформації».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100