реклама Делікат

Сьогодні на одному з черкаських пляжів завершився Чемпіонат України з пляжного футболу серед чоловічих команд. Протягом п'яти днів вісім найсильніших команд країни демонстрували неймовірну майстерність, видовищні голи та справжній спортивний дух.

За результатами змагань чемпіоном України стала команда "Артур Мюзік". Срібні нагороди здобула команда "Вибір", а бронзовими призерами стали футболісти команди "Альтернатива".

456831317_811476694472781_9011557406680745958_n

Міський голова Анатолій Бондаренко нагородив переможців та призерів змагань. Крім того, вручив пам'ятну відзнаку "За звитяги в ім'я Черкас. Остафій Дашкович" Володимиру Бесазі та подяки міського голови іншим організаторам змагань.

"Черкаси вкотре довели, що ми є містом спорту та активного відпочинку. Дякую всім, хто долучився до організації та проведення чемпіонату", - наголосив міський голова Анатолій Бондаренко.

Асоціація пляжного футболу України високо оцінила організацію змагань і вручила міському голові пам’ятний подарунок. До організації та проведення змагань долучився сектетар Черкаської міської ради Юрій Тренкін, директор МСК "Дніпро" Юрій Гончаров, Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Про це інформують в Черкаській міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Реальність 25.08.2024 22:46
Складається враження, що ці пляжисти живуть в іншому світі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100