реклама Делікат

У Черкасах на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр відкрили новий набір на безкоштовний курс із вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит з теорії ПДР. Навчання триватиме 2 місяці.

За словами директорки освітнього простору Анни Драч, курси із вивчення правил дорожнього руху у просторі набувають все більшої популярності, тож команда вирішила відкрити новий набір студентів.

63533

«З листопада минулого року, коли українцям офіційно дозволили складати теоретичний іспит з правил дорожнього руху без попереднього відвідування автошколи, ми запустили перший потік безкоштовних курсів. З тих пір курси ПДР — одні з найпопулярніших у нашому просторі, і ми не зупиняємося — плануємо проводити ці курси і надалі. Тож всі, хто відкладав вивчення ПДР у довгий ящик — ця можливість для вас», — зазначає керівниця Гончаренко центру Черкаси.

Вона також додає: учасники курсу отримають доступ до корисних матеріалів та тестів з ПДР, матимуть менторську підтримку від фахівця з багаторічним досвідом та підготуються до успішного складання іспиту з правил дорожнього руху.

Новий набір на курси вже триває: для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Заняття будуть відбуватися щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці о 14:30 за адресою бул. Шевченка, 234 (Гончаренко центр Черкаси). Курс стартує 2 вересня.

Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

«Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати знання з ПДР, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують в освітньому центрі.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Та ну на! 26.08.2024 16:45
Невідкладання таких курсів в довгий ящик, при зустрічі з їх випускниками в майбутньому, призводитеме до того, що пішоходи та інші водії отримають шанс швидко зіграти в короткий ящик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100