На Південному вокзалі станції ім. Т. Шевченка (у місті Смілі) працівники УМВС України на Одеській залізниці затримали жителя Дніпропетровської області за появу в громадському місці у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль.

Затриманим виявився 29-річний житель м. Кривий Ріг, у якого під час проведення особистого огляду в присутності понятих була виявлена куртка з чужим паспортом в кишені, мобільним телефоном та грошима в сумі 1136 грн. Зі слів зловмисника, куртку, телефон та кошти він викрав кілька годин тому в незнайомого пасажира в потязі, сполученням «Київ-Кривий Ріг».

У цей час до лінійного відділу на ст. Кривий Ріг УМВС України на Придніпровській залізниці звернувся 39-річний місцевий житель із заявою про те, що, їдучи у вказаному потязі, після зупинки на ст. ім. Т. Шевченка він виявив відсутність своєї куртки, в якій знаходився паспорт на його ім’я, мобільний телефон та гроші в сумі більше 1000 грн. Оперативний черговий в телефонному режимі повідомив про правопорушення колегам з лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка УМВС України на Одеській залізниці та вказав дані потерпілого, які співпали з даними паспорту, виявленого у щойно затриманого правоохоронцями крадія. Таким чином, з'ясувалось, що зловмисника було затримано раніше, ніж потерпілий звернувся до міліції.

Сприяло скоєнню правопорушення й спільне вживання спиртних напоїв чоловіками, а коли потерпілий заснув, зловмисник викрав його куртку, знаючи, що там є гроші, і вийшов на наступній зупинці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 3-х років, інформує прес-служба УМВС УКраїни на Одеській залізниці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100