реклама Делікат

В ЧНУ відреагували на вислови своєї студентки, яка ображала українську церкву та людей, що виступають проти діяльності УПЦ МП. Студентка Діброва Є.О. - відрахована зі складу студентів. Її матір, викладачка Гальченко С.І., доцент кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин - звільнена з роботи, - інформує активіст Денис Гайда.

В прес-службі університету повідомили: Діброва Є.О. відрахована зі складу студентів 3 курсу денної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій спеціальності 061 Журналістика, за ОП Реклама та PR  у медіагалузі (на контрактній основі) з 22.08.2024.

Скрін: 18000

Скрін: 18000


Гальченко С.І., доцент кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, звільнена з роботи 31 серпня 2024 р. наказом від 27.08.2024 №342-к.

Ректор університету звернувся до відповідних служб щодо перевірки зазначених осіб щодо можливого складу злочинів, передбачених ст. 110, 111-1, 161 Кримінального Кодексу України, в діях та висловлюваннях Єлизавети Діброви.

29 серпня 2024 року питання національно-патріотичного виховання молоді вкотре було порушене на серпневій конференції трудового колективу, акцентована увага на непримиримому ставленні до будь-яких випадків колабораціонізму, вживання  мови ворога в університетському середовищі.

Також інформуємо громадськість про роботу університету щодо допомоги Силам Оборони України в російсько-українській війні.

З лютого 2022 року університет зібрав і перерахував на підтримку військових Сил оборони України — членів нашої університетської спільноти  3 млн 795  тис.грн власних коштів. Причому остання сума — 34170 грн — кошти, зібрані студентами та викладачами інституту міжнародних відносин, історії та філософії на лікування військового-студента цього інституту Віталія Г..

Сьогодні 17 викладачів і працівників та близько 30 студентів університету боронять Україну у складі ЗСУ. Батьки 340 студентів мають офіційний статус «Учасник бойових дій», але ця цифра оновлюється і буде значно більша.

35 студентів та  випускників університету віддали за Україну своє життя.

У 2024 році  кафедра військової підготовки провела сьомий випуск. Загалом за час існування кафедри в університеті підготовлено 364 офіцери для ЗСУ.  6 із них станом на сьогодні віддали своє життя за Україну.

У Черкаському національному університеті наразі навчається більше 7 тисяч здобувачів та працює 794 співробітники, з них 406 науково-педагогічних працівників. Непублічна, але результативна робота щодо виявлення колабораціоністів в університеті проводиться постійно, особливо з початку повномасштабного вторгнення.
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана ХмельницькогоПр

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-13 #2 Перехожий 05.09.2024 10:54
Недогледіла мати доньку, ще трохи та б у пелині принесла. Тепер не хай ідуть у Мотронинський монастир на спокуту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #1 правдоруб 05.09.2024 09:21
Нарешті нормальне рішення керівника університету
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100