реклама Делікат

У Черкасах на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають клуб бачати. Тренувати містян буде інструкторка Тетяна Напханенко. Участь безоплатна.

За словами організаторів, до участі в майстер-класі запрошують як чоловіків, так і жінок, а жодних обмежень по віку немає.

«Давно мріяли навчитися танцювати бачату або шукаєте нове захоплення, що наповнить життя яскравими емоціями та енергією? Не втрачайте шанс відкрити для себе світ танцю! Наші заняття підходять для всіх, хто хоче освоїти не тільки основні, але й складні елементи, а ще — навчитися передавати емоції через танець», — зазначають організатори.

бачата (1)

Тренувати черкасців буде професійна інструкторка Тетяна Напханенко. На першому майстер-класі учасники вивчать базові кроки, ознайомляться із стилістикою рук та вивчать просту хореографію.

Вступне заняття проведуть у вівторок, 10 вересня, о 17:30 на базі освітнього простору Гончаренко центри Черкаси, що на бульварі Шевченка, 234.

Зареєструватися можна за цим посиланням. Вік учасників — необмежений. З собою учасникам радять взяти змінне взуття.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Про це інформують організатори

Фото Гончаренко центру

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100