реклама Делікат

Часті відключення електроенергії — нові реалії, до яких українцям варто адаптуватися. Після відключення електрики пропадає доступ до інтернету, і це створює незручності. Особливо, коли ви працюєте чи навчаєтеся віддалено.

Багато людей задумуються, як отримати безперебійний доступ до інтернету навіть тоді, коли немає світла. Вирішити проблему дозволяє оптичне з’єднання, завдяки йому інтернет без світла буде працювати.

Оптоволокно — інноваційне рішення, яке дозволяє отримати безперебійний доступ до мережі, незалежно від погодних умов та відключень електроенергії. Адже оптоволоконний має значно вищу пропускну здатність, ніж телефонний кабель. Він не чутливий до радіоперешкод, тому забезпечує стабільну передачу даних.

Запрош на роботу адміністр

У чому переваги оптоволокна?

Підключення оптовлокна має низку переваг:

●   Енергонезалежність — інтернет працює навіть в умовах відключення світла.

●   Швидкість. Київстар пропонує доступ до оптичного Домашнього Інтернету на швидкості до 1 Гбіт/с. Ви легко зможете користуватися кількома пристроями одночасно, завантажувати великі файли.

●   Надійність. Ви отримаєте максимальну якість сигналу. Оптична мережа менш чутлива до різних зовнішніх факторів — погодних умов, радіоперешкод. Ці фактори не впливатимуть на якість вашого з’єднання.

●   Високий рівень безпеки. Оскільки інформація безпосередньо передається з однієї точки в іншу, то врізатися в кабель з оптоволокна практично неможливо. Через це дані не передаються третім особам.

●   Захист обладнання від перепадів напруги, гроз.  Кабель не пропускає струм, він повністю діелектричний.

●   Висока пропускна здатність. Оптоволокно має високу пропускну здатність, і значно перевищує аналогічний показник в інтернету, підключеного за допомогою телефонного кабелю.

Для того, щоб підключити оптоволокно, потрібен ONU-термінал. Невеликий пристрій, призначений  для приймання-передачі  трафіку по оптоволокну та підключення до нього вашого роутера або комп’ютера.

Кому варто підключити  Оптичний Інтернет від Київстар?

Підключення інтернету від Київстар — це відмінний вибір для користувачів з високими вимогами до швидкості, надійності та стабільності інтернет-з'єднання. Він буде корисний:

  1. Тим, у кого в сім’ї є багато активних користувачів.  Якщо у вашій сім'ї багато людей одночасно користуються інтернетом для різних потреб (стрімінг відео, онлайн-ігри, робота, навчання), оптоволокно забезпечить стабільну швидкість і якість з'єднання для всіх.
  2. Тим, хто працює онлайн.  Люди, які працюють з дому і потребують стабільного з'єднання для відеоконференцій, передачі великих файлів або роботи з хмарними сервісами.
  3. Любителі серіалів та онлайн-ігор. Для гравців важлива висока швидкість з'єднання. А любителі серіалів в HD або 4K якості оцінять швидкість і стабільність оптоволоконного інтернету.

Зрештою підключення оптоволокна — вдала ідея і для роботи, і для відпочинку.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100