реклама Делікат

Очільник міського департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури Сергій Отрешко розповів про низку ознак, які враховували, коли визначали пріоритетність ремонту доріг цьогоріч.

Про це говорили в ефірі програми “Що далі?”, пише 18000

a50052a9d7d52e0c755d37331cdf9c03

— Один з пріоритетів – це важливість вулиць. По-друге, за нашими оцінками, вулиця Руставі після зими була б зі зруйнованою основою. Проспект Перемоги трішки краще, але та ж проблема. Нам би довелось робити мінімум капітальний ремонт цих двох вулиць після зими, – пояснив Сергій Отрешко.

Він додав, що ремонт дороги по вулиці Кулика, де відкрився дитячий будинок сімейного типу, коштував близько одного мільйона гривень. Ще минулого року там заклали основу, цьогоріч – завершили.

— По вулицях Хрещатик і Дашкевича ми свідомо залишили невідновлене покриття з минулого року після ремонту теплових мереж. Робили це, щоб не було навесні просідання, – сказав Сергій Отрешко. — Наразі ж по Хрещатику вже зробили належне покриття. Вулицю Дашкевича закінчать найближчими днями.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Костя 08.09.2024 15:14
Ригів вчорашніх не буває. НЕ ВІРЮ! :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Такий же ....рас 08.09.2024 11:30
як і його атец. Тільки сучасний- зельонопостсовк овий. Якщо провести уявний експеремент, припустивши, що парашники захопили Черкаси, це буде один з перших колаборантів, все своє сране життя проработавший потужним крад.....м в очістке. Не кажучи вже про його папіка, який по новому, власноручно почав би знищувати ворогів х...ла, навіть без вироку новодідовських "троєк".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100