реклама Делікат

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» готове до опалювального сезону, проведено і завершено гідравлічні випробування, в результаті було 240 поривів. Ліквідовано 188. Інші на етапі ліквідації, згідно графіку. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась.

– Щодо електрогенерації. Маємо 5 когенераційних машин, додатково встановлено ще п’ять. Також до холодів маємо шанс отримати від донорів ще п’ять. Виконуються роботи щодо підключення лікувальних закладів, - розповів Павло Карась.

До морозів підключаться основні лікарні міста до розподіленої незалежної енергомережі.

IMG_6783

Всі роботи планують завершити до й жовтня, а по підключенню всіх лікарень до 1 листопада. Є і резерв обладнання завдяки підтримці обласної та міської влади.

– Закуповуємо три резервні модульні котли. З 1 листопада до нашої електрогенерації мають підключити медичні заклади обласного значення. Щоб вони мали безперебійне електропостачання і їх робота не залежала від криз загальної державної електромережі, - каже Павло Карась. – Забезпечуємо себе власною електричною енергією. І за відсутності газу всерівно дамо тепло в лікарні міста. Тобто ми зможемо надати тепло в медичні заклади - Третю міську лікарню, Першу міську лікарню, Обласну лікарню. Міську дитячу лікарню буде переведо до іншого медзакладу, де буде тепло, оскільки технічно там немає сенсу будувати котельню. Щодо обласної дитячої лікарні я інформації не маю

Планується встановлення резервної котельні в міському пологовому будинку. Там лише проблема з відведенням землі.

– Тож резервне теплопостачання матиме і пологовий будинок, - сказав Павло Карась.

Він зауважив, у разі навіть враження одного з об’єктів підприємства, є можливість швидкого відновлення. Тому критична інфраструктура не втратить тепло.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 Олесь 10.09.2024 18:52
За умов відсутності Карася - проблем у Черкасах помешає втричі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100