реклама Делікат

“Комплексну програму соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей — жителів м. Черкаси на 2025-2027 роки” затвердили на засіданні виконавчого комітету міської ради.

459298398_913421617482336_933724043304186285_n

Відтак наші захисники і надалі зможуть розраховувати на додаткову соціальну допомогу, психологічну підтримку та спортивну реабілітацію.

Адже в умовах продовження активних бойових дій на території України та збільшення кількості Захисників і членів їх сімей проблематика, на вирішення якої спрямована Комплексна програма, залишається актуальною.

Серед заходів Комплексної програми:

  • надання додаткових заходів соціальної підтримки і допомоги Захисникам України, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти та полонених захисників,
  • розповсюдження інформації про героїчні вчинки захисників;
  • ушанування пам’яті про подвиг загиблих Героїв;
  • покращення емоційного стану захисників державного суверенітету та незалежності України та членів їх сімей (надання психологічної допомоги та консультування);
  • здійснення спортивної реабілітації захисників.

Нагадаємо, що зараз у місті діє Комплексна програма соціальної підтримки Захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів м. Черкаси на 2022-2024 роки.

Про це повідомляє департамент соцполітики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100