реклама Делікат

Пізнавальне олімпійське дійство влаштували для школярів Телепинського ліцею в місті Кам’янка.

На учнів очікувала цікава зустріч із паралімпійцями, емоційна руханка, легкоатлетичний забіг та багато інших заходів – саме так у навчальному закладі пройшов Олімпійський урок, повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

Фото: noc-ch.ck.ua


На гостину завітали Роман Данилюк, бронзовий призер Паралімпійських ігор-2024 у Парижі в штовханні ядра, Богдан Кулинич, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро з футболу, та Антон Скачков, заступник голови відділення НОК України в Черкаській області, дворазовий чемпіон та дворазовий срібний призер Паралімпійських ігор.

Захід розпочали урочисто: на подвір’ї учні ліцею стали учасниками винесення олімпійського прапора й факела та танцювального дарунка від ліцеїсток.

Потім усі гуртом узяли участь в енергійній розминці-руханці.

Фото: noc-ch.ck.ua


Далі – легкоатлетичний забіг навколо закладу, до якого долучилися не лише діти, але і спортсмени. Найшвидшим та найспритнішим відділення НОК України в Черкаській області підготувало олімпійські подарунки.

Шестикласники ліцею ще мали нагоду поспілкуватися зі спортсменами та поставити їм безліч запитань. Діти дізналися про те, як атлети будували свою спортивну кар’єру, які випробування долали та як раділи успіхам, що мотивує спортсменів та навіщо потрібен спорт. За найцікавіші запитання та активність школярів відзначали подарунками.

Фото: noc-ch.ck.ua


«Однією з головних цілей спортсменів є зацікавити діточок до спорту та занять фізичною культурою!» – наголошує Роман Данилюк.

Крім того, відділення НОК України в Черкаській області вручило навчальному закладу комплект м'ячів та футболки.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Тєма руководящих лєдєй 14.09.2024 09:26
з області - абсолютно не розкрита.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100