реклама Делікат

Фахівці обласного ЦКПХ продовжують проводити для мешканців регіону освітні заходи, присвячені інфекційним та неінфекційним захворюванням.

Зокрема, фельдшерка Любов Степаненко та помічниця лікаря-епідеміолога Олена Сторчак зі Шевченківського залізничного відділу зустрілися з працівниками будинку відпочинку локомотивних бригад Шевченківського локомотивного депо станції ім. Тараса Шевченка. 

Фото: ck.cdc.gov.ua


Під час зустрічі обговорювали важливість ментального здоров'я як складової щастя та добробуту, що дозволяє людям реалізовувати свої творчі здібності, ефективно справлятися зі стресом і продуктивно працювати. Також було розглянуто перші ознаки інсульту та профілактичні заходи для запобігання його розвитку.

Крім того, фахівчині акцентували увагу на важливості:

  • профілактичних щеплень, які допомагають організму боротися з інфекційними захворюваннями. Вчасна вакцинація захищає дітей і дорослих або значно знижує тяжкість перебігу хвороби;
  • профілактики гострих кишкових інфекцій;
  • загрози туберкульозу;
  • дотримання особистої гігієни, вживання чистої води та якісних продуктів.

Фото: ck.cdc.gov.ua


Фахівці Золотоніського районного відділу епідеміологічного нагляду провели санітарно-просвітницькі бесіди з працівниками Мелесівського навчально-виховного комплексу щодо профілактики інсульту, серцево-судинних захворювань, жіночого здоров'я та важливості онкоскринінгів. Також обговорювали боротьбу з тютюнопалінням і переваги здорового способу життя.

Пресслужба Черкаського обласного ЦКПХ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100