реклама Делікат

Олімпійський тиждень у Черкаській спеціалізованій школі № 18 імені В’ячеслава Чорновола завершився яскравим і різноплановим Олімпійським уроком. 

Фото: noc-ch.ck.ua


На шкільному подвір'ї учні взяли участь у захопливих естафетах, показових виступах, отримали привітання та подарунки. Захід організували для 9-х класів.

Привітати школярів з Олімпійським днем та мотивувати їх до занять спортом завітав Антон Скачков — перший заступник голови відділення НОК України в Черкаській області, дворазовий чемпіон і срібний призер Паралімпійських ігор.

У рамках свята відбулося урочисте підняття олімпійського прапора та винесення факела під олімпійський гімн. Команди змагалися в естафетах на швидкість, спритність і витривалість. За результатами змагань, перемогу здобула команда 9-А класу, друге місце посіла команда 9-Е класу, а третє — команда 9-М класу. Усі переможці отримали олімпійські подарунки.

Фото: noc-ch.ck.ua


Під час перерв між естафетами учні насолоджувалися виступами з художньої гімнастики. Також відбулося нагородження чотирьох учнів за їхні спортивні досягнення.

Загалом Олімпійський урок пройшов у атмосфері активності, емоцій та спортивного духу, повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100