реклама Делікат

Учасники Чемпіонату України з вітрильного спорту з олімпійських класів яхт у Черкасах змагаються за місце в олімпійській збірній, і для обласного центру це перший чемпіонат такого рівня.

Фото: chmr.gov.ua


Захід об’єднав близько 50 спортсменів з усієї України, включаючи команди з Києва, Черкас, Тернополя, а також з Київської, Миколаївської, Дніпропетровської, Полтавської, Одеської, Запорізької та Донецької областей.

Змагання проходять у чотирьох категоріях: ILCA-6, ILCA-7, 470 та iQFOIL, де спортсмени демонструють свої навички у запеклій спортивній боротьбі.

461122055_831922562428194_5711403436999558995_n_1

25 вересня відбулося нагородження переможців у трьох класах яхт (ILCA-6, ILCA-7, 470). На церемонії були присутні перший заступник міського голови Сергій Тищенко та старший тренер збірної України з вітрильного спорту Анастасія Коломієць.

Змагання у категорії iQFOIL проходять сьогодні.

«Черкаси мають чудову акваторію, і це місце ідеально підходить для змагань. Крім того, черкаські спортсмени мають великий потенціал», — сказала Анастасія Коломієць.

Фото: chmr.gov.ua


Цього року Черкаси представляв один учасник — Ростислав Лєвцов.

«Займаюся вітрильним спортом уже 4 роки, і цей вид спорту мене захоплює. Це справжній адреналін та емоції. Хоча змагатися з учасниками, які у цьому спорті понад 10 років, складно, але це дуже цікаво та надихає», — поділився враженнями Ростислав.

Нагадаємо, змагання з вітрильного спорту проводяться у Черкасах вже третій рік поспіль завдяки організації Черкаської обласної федерації вітрильного спорту за підтримки Черкаської міської ради, Департаменту освіти та гуманітарної політики, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОВА та ГО «Козацькі вітрила».

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Петя 27.09.2024 21:00
Цивільна навігація, наче, заборонена?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100