У останньому числі газети «Дніпрова зірка», що вийшло у Каневі 28 грудня 2012 року, очільника Канівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутата міської ради від націоналістів Юрія Гамалія було названо «опозиціонером року», як переможця в одній з 20-и номінацій рейтингу, які складає видання. Про це інформує прес-служба Канівської міської організації ВО «Свобода».

Редакція «Дніпрової зірки» розмістила досить обґрунтовану аргументацію щодо такого рішення, щоправда не вказавши партійної належності свободівця: «Депутат Канівської міської ради Юрій Гамалій упродовж 2012 року направив близько 40 депутатських запитів, що стосувалися життєдіяльності міста - починаючи від проблемного містка через потік і закінчуючи незаконним будівництвом торгівельних закладів на ділянках, де прокладена теплотраса. Спільно з іншими депутатами Юрій Гамалій у залі засідань неодноразово порушував питання щодо статусу державної мови, фальшування парламентських виборів. Не стала винятком і резонансна справа щодо створення садово-городнього кооперативу "Дніпрові сади". У зв'язку з прийняттям цього проекту рішення на сесії міськради до прокуратури та Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури було відправлено звернення за підписом депутата Юрія Гамалія з метою з'ясування правомірності такого рішення».

Коментуючи публікацію, у якій його було названо «опозиціонером року у Каневі», керівник місцевої «Свободи» Юрій Гамалій зазначив: «Мені, звісно, приємно, що газета, яка є рупором місцевої влади визнала мою діяльність плідною для канівчан. Проте, звісно, діяльність Канівської міської організації ВО «Свобода» була оцінена насамперед тими 17,2% канівчан, що віддали на виборах 28 жовтня свій голос за націоналістів. Канівські націоналісти і надалі будуть не просто боротися з антинародним режимом, українофобськими діячами та нечистими на руку чиновниками, а й з усіх наявних сил намагатися допомагати канівчанам у їхніх повсякденних соціальних проблемах» - наголосив Юрій Гамалій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100