реклама Делікат

У територіальних громадах Черкащини активно працюють над забезпеченням своїх органів управління та аварійних служб номерами для зв’язку через інтернет-месенджери. 

Такі заходи реалізовані в третині громад області, про що повідомляє відділ з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Черкаської ОВА.

Фото: ck-oda.gov.ua


Більше половини громад уже розробили або наразі працюють над планами дій на випадок надзвичайних ситуацій, які передбачають використання альтернативних каналів зв’язку та автономних джерел електропостачання.

Заступник начальника ОВА Сергій Свєрчков підкреслив важливість цих заходів і закликав місцеві органи влади приділити їм належну увагу.

— Закликаю всіх долучитися до підвищення готовності Черкащини до надзвичайних ситуацій та забезпечити свої громади необхідними засобами зв’язку, – зазначив він.

Нагадаємо, питання підвищення стійкості електронної комунікаційної складової обговорювалося на обласному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад. На рівні області вже діють контакти екстрених служб Черкащини на випадок відсутності зв’язку.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100