Із 1 січня в Україні запроваджено нову систему державної реєстрації прав на нерухоме майно. Функції держреєстратора на нерухоме майно замість БТІ виконуватимуть нотаріуси. Мін'юст відкрив «гарячі лінії» у всіх областях та в столиці. Звернувшись на них, громадяни можуть отримати роз'яснення з нагоди діяльності органів державної реєстрації прав на нерухомість.

«З 1 січня 2013 року в Україні створено ряд «гарячих ліній» для проведення роз'яснювальної роботи з питань діяльності органів державної реєстрації прав, оперативного надання консультацій і роз'яснень норм законодавства з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно всім зацікавленим фізичним і юридичним особам. Такі гарячі лінії функціонують у місті Києві, а також у кожній області», – говориться у повідомленні на офіційному сайті міністерства.

Тож у Черкаській області консультації зазначеного змісту надають:

1. головний спеціаліст відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Синьогуб Інна Анатоліївна за тел.: (0472) 45-05-08

2. головний спеціаліст відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Булава Ірина Миколаївна за тел.: (0472) 45-05-08.

Про це інформують в управлінні інформаційної політики та зв’язків та ЗМІ облдержадміністрації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100