реклама Делікат

На початку 2024 року Черкаською обласною військовою адміністрацією створено„Мапу доступності ЦНАП“ https://cutt.ly/Fw3nx5SP де лише ЦНАП міста Черкаси із 66 був безбар’єрним.

З квітня цього року 65 ТГ області активізували роботу щодо приведення приміщень ЦНАПів до безбар’єрних вимог та розробили плани приведення приміщення ЦНАПів до вимог безбар’єрного простору.

Фото Департаменту регіонального розвитку

Фото Департаменту регіонального розвитку


На сьогодні маємо позитивні зміни, а саме:

7 ЦНАПів (Бобрицької, Леськівської, Руськополянської, Степанецької, Лип’янської, Червонослобідської, Чорнобаївської ТГ) максимально наблизилися до вимог безбарєрності

Інші ЦНАПи продовжують здійснювати заходи своїх планів.

“Наша мета, щоб 100% ЦНАП були безбар’єрними, адже виконання заходів планів всіма ТГ області сприятимуть доступності адміністративних послуг для всіх категорій населення. Це не лише про доступність інфраструктури, але й про повагу до кожного члена громади” - зазначає Роман Карманнік, директор Департаменту регіонального розвитку ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Стало відомо, чому ЦНАП міста Черкаси – єдиний безбар'єрний із 66 в області

З метою надання комплексної допомоги ветеранам війни та членам їх родин при отриманні адміністративних послуг, у максимально зручний спосіб, скоротивши час очікування та кількість необхідних звернень до різних інстанцій при 64 ЦНАП області створено “єдині вікна”, куди можуть звернутися ветерани.

Для забезпечення високого рівня обслуговування і розуміння потреб цієї категорії громадян для працівників ЦНАП, що надають послуги ветеранам війни за принципом “єдиного вікна” проводяться навчання, в тому числі щодо ефективної комунікації та взаємодії.

Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100