реклама Делікат

Останнім часом значно збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод на автошляхах Черкащини.

Тільки в період з 7 по 14 жовтня бригади екстреної медичної допомоги здійснили 37 виїздів на дорожньо-транспортні пригоди, повідомляє пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

Із них 52-м пацієнтам було надано медичну допомогу та доставлено до лікувальних закладів Черкаської області. Оглянуто, надано допомогу та залишено на місці пригоди  38 осіб. Та 5 учасників ДТП, на жаль, загинули до приїзду медиків.

Найбільш резонансною була субота, 12 жовтня.

Фото: КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради»

 

Близько 6 години ранку біля села Доброводи перекинувся автобус, який перевозив дітей. На місці ДТП працювало 9 бригад екстренки. Діток та дорослих з травмами різного ступеню, всього17 учасників пригоди, бригадами ЕМД було доставлено до лікувальних закладів міста Умані та Уманського району.

Друга дорожньо-транспортна пригода трапилась в м. Черкаси на проспекті Хіміків, в напрямку заводу «Азот». О 17.28 на лінію 103 надійшов виклик від очевидців, які повідомили, що автомобіль здійснив зіткнення з електроопорою. На місце ДТП негайно було направлено 2 бригади екстренки. Та після уточнення інформації про кількість постраждалих виїхала ще 1 бригада медиків.

463164747_383974564785130_5576841182434090792_n

Фото: КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради»


Вже за 7 хвилин після отримання виклику бригади надавали допомогу постраждалим. Двох чоловіків 26 та 30 років бригадами ЕМД було доставлено до Третьої міської лікарні в тяжкому стані. Третій учасник даної пригоди, чоловік 37 років, на жаль, помер до приїзду медиків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100