Новим головою Київського відділення НОК за пропозицією представників олімпійського руху обрано Павла Костенка. На цій посаді Костенко замінив олімпійську чемпіонку Яну Клочкову.

Позачергова звітно-виборна конференція Київського міського відділення Національного олімпійського комітету визнала незадовільною роботу Яни Клочкової на посаді голови відділення. Тож загальні збори учасників, участь у яких взяли олімпійські чемпіони та призери різних років, представники державних і громадських спортивних структур, оцінили діяльність відділення за час головування Клочкової як незадовільну. І одноголосно звільнили її із займаної посади. Сама ж екс-голова не з’явилася на конференцію та не прозвітувала про свою роботу перед громадою.

Місце Клочкової зайняв Павло Костенко, який у Верховній Раді попереднього скликання очолював комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму. Його канидатуру підтримали 32 із 34 присутніх.

Новопризначений голова Київського відділення НОК Павло Костенко подякував присутнім за довіру та зазначив, що першочерговим своїм завданням бачить розробку чіткого плану роботи, налагодження продуктивних контактів з владою міста, потенційними спонсорами і меценатами. Про це інформують в Київському міському відділення НОК України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100