Збірна Черкаської області з боксу повернулася з низкою нагород з чемпіонату України з боксу, що проходив з 24-29 грудня у Вінниці. Загалом у змаганнях брало участь близько 140 спортсменів з усієї України. Честь Черкащини на чемпіонаті захищали 7 спортсменів, пише «Черкаський спорт».

Справжнім тріумфатором змагань став Олег Прудкий. Протягом чемпіонату наш боксер провів чотири поєдинки, й в усіх здобув перемоги. Ці звитяги дозволили йому стати чемпіоном України у ваговій категорії до 56 кг.

Якісні результати продемонстрували також й інші спортсмени. Зокрема Артем Савенко, Андрій Тютюнник та Роберт Жмурко вибороли бронзові нагороди. Василь Іскра посів 5-ту сходинку чемпіонату. А спортсмени Павло Прудько та Дмитро Чирва зупинилися на 9-х позиціях.

«Цей чемпіонат пройшов для нас дуже вдало. Наші спортсмени продемонстрували хороший результат. Зокрема Олег Прудкий вперше виборов золоті нагороди чемпіонату. На минулому чемпіонаті України він здобув бронзу, ще раніше става 5-м. Це перше золото чемпіонату України для нього. Ми довго йшли до цього досягнення, довго готувалися. Проводили по три тренування. Радісно, що Олег нарешті здобув чемпіонство», - ділиться враженнями Андрій Мальований, головний тренер збірної Черкаської області.

Нагадаємо, що цієї осені Олег Прудкий вже продемонстрував якісний результат, здобувши бронзу чемпіонату світу серед студентів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100