Днями обласне комунальне підприємство «Готельний комплекс «Дніпро» було представлено до нагороди офіційним сертифікатом та пам’ятною медаллю «Комунальне підприємство року – 2012». Таку високу відзнаку черкащани здобули, посівши перше місце у загальнодержавному рейтингу підприємств комунальної форми власності України за результатами роботи у 2011-2012 роках.


Слід відзначити, що «Готельний комплекс «Дніпро», який вже багато років незмінно очолює Володимир Жаботинський, постійно демонструє високу якість та досягнення у бізнесі серед подібних підприємств. Отож, приємною та цілком заслуженою стала й чергова нагорода, яку підприємство отримало згідно з класифікацією видів економічної діяльності «Діяльність готелів», у номінації «Прибутковість і рентабельність».

Фото з Фейсбуку Захара Колесніченка

Фото з Фейсбуку Захара Колесніченка


Загалом «Дніпро» вже давно став не лише візиткою Черкас, а й всієї області. Щороку тут зупиняються тисячі гостей з усіх куточків України та з десятків різних країн світу. Про це інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100