Це на 503,1 млн.грн. більше, ніж у січні – грудні 2011 року.

Державна скарбниця звітного року отримала 2804,2 млн.грн., місцеві бюджети – 2039,2 млн.грн. Надходження до державного бюджету зросли на 151,6 млн.грн., місцеві отримали додатково 351,5 млн.грн.

Податкова служба області тримає позитивну динаміку збору доходів зведеного бюджету. Так, темп росту надходжень з податку на прибуток підприємств становить 127 відс., додаткові надходження – 93 млн.грн.; темп росту надходжень податку на додану вартість 109,9 відс., додаткові надходження  – 57,7 млн.грн. Показовим є приріст надходжень з податку на доходи фізичних осіб (темп – 114 відс., додаткові надходження 173,9 млн.грн.), плати за землю (темп – 131,6 відс., додаткові надходження 87,9 млн.грн.) та єдиного податку (темп – 259,6 відс., додатково надійшло 77,5 млн. гривень), поінформував в.о.голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

За його словами, минулий рік був достатньо напруженим та відповідальним для усіх учасників податкового процесу, проте спільними досягненнями можна пишатися. Забезпечено стабільність бюджету. Податкові новації, нова якість обслуговування платників та широке обговорення податкових ініціатив з інституціями громадянського суспільства позитивно позначилися на розвитку бізнес-середовища, спонукали платників до підвищення відповідальності за податковими зобов’язаннями, зміцнили довіру до служби.

Про це інформує прес-служба ДПІ у м. Черкаси

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100