реклама Делікат

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth) був уперше проведений 2013 року в Україні. У 2014 році проект став міжнародним, у ньому взяло участь 15 країн. Цього ж року конкурс проводиться в 34 країнах з різних куточків світу.

Усього за сім років української частини конкурсу, учасники подали на конкурс понад чотири тисячі об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, загалом зібрано понад 80 тисяч фотографій.

Сьогодні організатори конкурсу познайомили всіх з найкращими фото кожного регіону України. Зокрема, показали світлину Черкаської областей, яка перемогли у «Вікі любить Землю» 2024.

У Черкаської області найкращим став знімок світанку у ландшафтному заповіднику «Тарасів Обрій», авторства Олександра Мальона.

653536

Цього року 11 учасників та учасниць завантажили 187 світлини 20 пам’яток природи Черкащини (1 пам’ятка вперше отримала світлину на Вікісховищі). Усього у списках області 598 об’єктів, за весь час проведення змагання 253 учасників та учасниць завантажили фото 397 об’єктів (66%).

Про це пише wikilovesearth.org.ua

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100