Завтра, 5 січня, о 20.00 на сцені Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка виступатиме зірка сучасної української естради, учасник телевізійних проектів «Голос країни. Нова історія», «Останній герой», «Шоу № 1», зірка Одеського театру музичної комедії Кирило Туриченко. Він даватиме сольний концерт.



Вартість квитків від 40 до 150 грн. Квитки можна придбати у театральній касі в Будинку торгівлі, в касі театру або забронювати за телефоном 063-77-44-830.


У програмі – пісні, які Кирило Туриченко виконував у телешоу, які звучать у виставах Одеського театру музичної комедії, пісні, які люблять і наспівують мільйони. «Живи в Черкасах!» – пісня, яку він подарував місту і якою закінчить концерт.

Кирило Туриченко взяв участь в інтерактивному новорічному шоу в театрі «Дід Мороз шукає таланти». Шоу закінчується 5 січня і логічним фіналом стає цей сольний концерт, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Нагадаємо, Кирило Туриченко вже виступав у Черкасах. На відкритті новорічної ялинки він презентував черкащанам пісню «Живи в Черкасах», яка була написана на замовлення міської влади. Стиль музики, в якій виконуватиметься пісня, – диско. Загалом у планах міської влади зробити на цю пісню кліп і організувати його ротацію на різних музичних каналах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100