реклама Делікат

Історичні досягнення черкаських боксерів! Усі троє спортсменів, які представляли нашу область на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 23 років у столиці Болгарії Софії, повертаються додому з медалями.

Данило Лозан із Умані виборов титул чемпіона Європи серед чоловіків до 23 років. У фіналі вагової категорії до 67 кг він став кращим за боксера із Вірменії Харутюна Хакобокхьяна.

464112944_3899129677035157_5111682503847212119_n

Тетяна Довгаль (Багачеве/Черкаси) стала срібною призеркою чемпіонату. У фінальному двобої наша спортсменка, яка змагалася у ваговій категорії до 60 кг, поступилася досвідченій представниці Вірменії Еліді Кочарян.

Дмитро Колісніченко (Умань) виборов «бронзу». У півфінальному поєдинку вагової категорії 54 кг він зустрівся із боксером із Ірландії, якому судді віддали перевагу.

Щиро вітаю із цими результатами. Ви – гордість всієї Черкащини та України.

Щоразу під час виходу в ринг наші боксери демонстрували повну віддачу, високий рівень підготовки та гідний характер.

Ваші перемоги – це результат виснажливих тренувань, дисципліни та відданості спорту. Тетяна, Данило, Дмитро – це приклад для багатьох початківців. Приклад того, як тримати удар, завжди рухатися вперед та лишатися вірним собі. Звичайний хлопець чи дівчина із маленького залу може досягти великого успіху. Головне – це наполегливість та віра в себе.

Дякую тренерам Іллі Дубовому та Віктору Петриченку, які завжди підтримують своїх спортсменів та вкладають душу у всіх своїх вихованців. Успіх у спорті – це спільна робота із тренером.

Загалом же українська команда виступила дуже потужно. Наша збірна посіла перше загальнокомандне місце чемпіонату, боксери з України вибороли 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових медалі. Зараз кожне досягнення українських спортсменів – це ще одна перемога синьо-жовтого прапора, який майорить на найвищих п’єдесталах пошани. У нинішніх реаліях, коли росія щодня атакує нас своїми ракетами, їхні перемоги – це показник стійкості нашої нації.

Про це пише Президент обласної федерації боксу, перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко, фото С. Тищенка

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100