реклама Делікат

Учень Звенигородської дитячої школи мистецтв, що на Черкащині, Олександр Кравченко вже третій рік займається дистанційно. Про це пише viche.ck.ua

«Живе з сім’єю в Лондоні, – розповідає вчителька згадуваного закладу Інга Загородня. – Сім’я придбала йому для занять синтезатор, на якому Саша старанно вчить домашні завдання та відпрацьовує нові навички. Українського хлопчика часто запрошують на шкільні концерти. А по суботам Саші дозволили займатися на роялі, що в костьолі святого Іоанна. І Саша з задоволенням там грає, хоч часу на це надають зовсім небагато – 20-30 хвилин. Ось там Сашу і почув настоятель костьолу, який оцінив старання юного музиканта та його любов до музики. І запросив нашого Сашу виступити на концерті, який відбувся 13 жовтня».

463779750_8642557925863640_362002503331183976_n-768x1024

Педагогиня зауважує, що там грали визначні музиканти сучасності.

Тяньоу Сюй – скрипаль, піаніст, органіст, стипендіат школи «Latymer Upper». На концерті виступив як органіст.

Іньюн Сяо – скрипаль, який навчається в Королівській Академії Музики, є переможцем конкурсу молодих музикантів Віндзора та Майденгеда та інших престижних конкурсів. Грає на скрипці роботи Війома, яку йому надала Академія!

«Звичайно, Саша дуже хвилювався. (А хто б не хвилювався у компанії таких професіоналів!) Але щира та доброзичлива атмосфера заходу зробила свою справу – виступ пройшов успішно», – наголошує Інга Володимирівна.

Вітаємо Сашу з успішним виступом, а батьків та педагогів з гарною освітою, яку йому дають!

Марина КАМІНСЬКА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100