реклама Делікат

Зважаючи на нагальне питання з МСЕК по Україні, наявність чималої кількості працівників з інвалідністю у міських радах, в органах виконавчого апарату, місцевого самоврядування міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до правоохоронних органів.

43042

– Звертають до правоохоронних органів здійснити повну й об’єктивну перевірку працівників міської ради на отримання статусу інвалідності під час військового стану. Таке враження, що тут я, мої заступники та декілька працівників не мають інвалідності. Вважаю, що лише об’єктивне втручання правоохоронних органів має поставити крапку у цьому питанні. Суспільство надзвичайно стурбоване і реагує на це питання, – сказав у своєму відеозверненні Анатолій Бондаренко.

За його словами, працівників виконкому з інвалідністю немає, окрім секретаря Юрія Тренкіна. Після перелому у його нозі стоїть пластина, це трапилося на початку війни. Тоді Юрій Тренкін і на милицях виконував свої посадові обов’язки.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #3 Черкащанин 23.10.2024 16:59
Тренкін з інвалід? БУЛА переломана нога, пластина у нозі... Ви серйозно??? За таку травму дають інвалідність??? ПОЗОРИЩЕ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Черкаси 23.10.2024 16:45
А раніше ти тіпа не знав про інвалідність в мерії. Люди з пластинами роками ходять і не отримують інвалідність. Вчасно зреагував. Толя все робить вчасно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ч 23.10.2024 16:05
Потрібна перевірка отримання статусу інвалідності НЕ ТІЛЬКИ під час військового стану. Провести перевірку на наявність інвалідності у всіх посадовців, які мають інвалідність. НЕ залежно від терміну, коли ця інвалідність була надана
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100