реклама Делікат

19 жовтня на базі КП "Центральний стадіон" відбулися змагання з функціонального тренінгу “СВІТЛА МИЛЯ”, що були присвячені вшануванню пам’яті Ярослава Стрільця –загиблого воїна з Черкащини.

Змагання відбудуться за підтримку Комунальної установи Черкаської обласної ради “Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, з метою активізації роботи в напрямку підвищення силових показників та залучення до регулярних оздоровчих занять фізичною культурою та функціональним тренінгом ветеранів війни, діючих військовослужбовців, працівників сектору безпеки та оборони України, студентської молоді та вихованців спортивних клубів.

464281118_2864926230343318_3557524140143761217_n

Захід відвідала мати загиблого воїна Лариса Стрілець. Дякуємо Вам, пані Ларисо за те, що виховали гідного сина України!!! Низький Вам уклін! Пам'ять про Ярослва буде жити в наших серцях допоки вони б'ються!!!

Де б ми не були, що б ми не робили ми повинні пам’ятати про героїв які на жаль не повернулися живими, вони віддали своє життя за наше світле майбутнє….Шануймо пам’ять хороброго та відважного, сміливого сина своєї країни - Стрільця Ярослава Олександровича 25.05.2003 р.н., який народився на Черкащині в селі Вергуни, а загинув при виконанні бойового завдання 10.09.2024 року в населеному пункті Снагость на Курщині, у віці 21 рік. Ярослав був багатократним Чемпіоном України зі ММА , майстром спорту з Панкратіону. Він міг обрати спорт та виїхати за кордон, та він обрав Україну. Ярослав той, хто перший йде росою. Герої не вмирають!!! В наших серцях вони житимуть вічно!!!

Участь у змаганнях прийняли ветерани війни та представники

-головного управління ДСНС України в Черкаській області;

-представники Національного університету цивільного захисту України;

-представники головного управління національної поліції України в Черкаській області;

-представники управління патрульної поліції України в Черкаській області;

-представники головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Федоровича Момота;

-представники військової частини сил логістики Збройних Сил України А-1744;

-представники спортивних клубів.

Черкаський обласний центр "Спорт для всіх"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100