реклама Делікат

У черкаських школах проводиться військово-патріотичне орієнтування випускників щодо вступу до військових навчальних закладів.

Фото: dogp.gov.ua


Нещодавно учні старших класів Черкаської гімназії №31, Черкаської загальноосвітньої школи №15 та Черкаської спеціалізованої школи №28 ім. Т. Г. Шевченка зустрілися з представником Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», майором Володимиром Сіньком.

Під час зустрічі Володимир Володимирович доступно розповів про умови вступу та переваги навчання у вищих військових навчальних закладах, особливості різних військових спеціальностей та можливості здобуття професії в цих закладах.

Фото: dogp.gov.ua


«Сьогодні одним із головних завдань освітніх закладів є формування у здобувачів освіти необхідних знань, умінь та навичок для захисту України, дій у надзвичайних ситуаціях, а також розвитку оборонної свідомості, готовності до національного спротиву, розуміння важливості військової служби та мотивації до набуття компетенцій у сфері безпеки та оборони», – повідомляють у департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100