Черкаські лісівники зібралися на виробничу нараду, аби підбити підсумки зробленого та обговорити завдання на січень 2013 року.

Як інформує сайт обласного управління лісового та мисливського господарства, нарада відбулася під головуванням начальника управління Юрія Кошина.

Начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи Ірина Тимченко проаналізувала за попередніми даними динаміку надходження коштів по кожному лісгоспу в 2012 році, розглянула погашення кредиторсько-дебіторської заборгованості по підприємствам. Також вона зазначила, що перед лісгоспами стоять великі фінансові задачі, зокрема, в плані закупівлі обладнання та програмного забезпечення для впровадження електронного обліку деревини.

На питаннях оплати праці, вимогах до формування штатних розписів, аналізі рівня продуктивності праці по підприємствах зупинилася начальник відділу економіки, фінансів та юридичного забезпечення Лариса Солтисік.

Перший заступник начальника управління Василь Горда зауважив про одне з важливих завдань для лісівників Черкащини на наступний рік – впровадженні в усіх лісгоспах електронного обліку деревини.

Про обов’язкове проведення навчань з охорони праці в лісгоспах та з працівниками підрядних організацій нагадала заступник начальника управління Ірена Будюк. Начальник відділу використання лісосировинних ресурсів, технічної політики та охорони праці Михайло Лещишин наголосив на тому, щоб лісгоспи в першому кварталі нового року оптимально проводили рубки на лісосіках, деревина з яких не має збуту, аби уникнути нагромадження залишків.

На нараді обговорювалися також й інші важливі питання такі, як підвищення рівня заробітної плати працівників, оптимізація лісозаготівельних робіт, зменшення залишків лісопродукції, робота зі споживачами в питанні реалізації деревини, виконання умов колективних договорів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100