Із 1 січня у Центрі надання адміністративних послуг проводиться державна реєстрація речових прав на нерухоме майно.

Раніше ці послуги надавали БТІ, Управління держкомзему та Інформ'юст. Жителі масово на початку року звертаються за цими послугами до ЦНАПу. За три дні прийому – більше 200 осіб.

– Дуже багато клієнтів із перших же днів, – розповідає начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Світлана Шуляк-Гончаренко. – Намагаємось обслуговувати дуже швидко, однак все одно заявникам доводиться чекати в черзі. Адже за новою вимогою ми одразу всі документи скануємо і вносимо до реєстру в електронному вигляді. Це потребує додаткового часу.

Але, за словами Світлани Шуляк-Гончаренко, процедура реєстрації речових прав на нерухоме майно не є терміновою: її можна здійснити протягом тривалого періоду. Прес-служба Черкаського міськвиконкому запевняє: якщо немає нагальної потреби у переоформленні документів, краще почекати.

Радимо жителям для комфортного отримання послуги звертатись до Центру адмінпослуг у менш навантажені години прийому – після 12-ої години. Зауважимо, що Центр працює із 8.00 до 18.00 без перерви на обід. Не турбуйтесь: у будь-який момент можна переоформити своє майно або дооформити право власності.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100