Черкаські благодійники віддали безхатькам прострочені напівфабрикати та банки із неякісною домашньою консервацією. Ті скуштували небезпечний гостинець і повернули його дарувальникам. Про це інформує телекомпанія «Рось».

Фото з архіву сайту asergeev.com

Фото з архіву сайту asergeev.com


Цікавитися терміном придатності тут не звикли. Безхатьки, які приходять до пункту обігріву по вулиці Рєпіна в Черкасах, ніколи не скаржились на їжу. Втім один новорічний подарунок тут запам’ятали надовго.

У притулку, який ще офіційно не відкрився, для безпритульних нині є декілька стареньких ліжок та буржуйка. Небайдужі організували для них щоденне харчування. Допомогти їм зголосились і представники Соснівської організації Товариства Червоного Хреста. Від них волонтери і отримали зіпсовану домашню консервацію та напівфабрикати.

Зібравши «дарунки», волонтери вирішили повернути їх благодійникам.

У Товаристві Червоного Хреста пояснюють: консервацію їм приносять небайдужі люди і перевірити, чи вона свіжа, – немає можливості. Зіпсовані продукти могли потрапити до благодійників і від оптових постачальників.

Керівник обласної організації Товариства Червоного Хреста переконаний: провини його працівників у цій ситуації немає. Прострочена продукція, яку приносять жителі, – виключно на їхній совісті. А волонтерам він радить наступного разу цікавитися якістю такої благодійної допомоги перш, ніж приймати її.

Нагадаємо, що цього року Українське товариство сліпих (УТОС) у Черкаській області привітало членів своєї організації пакунком продуктів, серед яких виявився… прострочений сік.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100