реклама Делікат

До чергової частини Канівського міськвідділу міліції звернувся стурбований чоловік та повідомив про крадіжку. Невідомі особи викрали з його будинку в селі Пшеничники сейф, в якому знаходилися гроші в сумі 4 тисячі 500 гривень, 100 доларів США, дві одиниці мисливської гладкоствольної зброї та набої до них.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом міськвідділу.

На місці пригоди правоохоронців зустрів 53-річний господар домоволодіння та розповів, що вранці їздив до міста Канів на базар, а коли повернувся додому, побачив, що двері до його будинку відчинені, речі розкидані, а сейф з грошима та зброєю зник. Правоохоронці розпочали огляд місця події.

У цей час до міськвідділу надійшло ще одне тривожне повідомлення – телефонували єгері мисливського господарства, яке розташоване в тому ж самому селі Пшеничники. Вони повідомили, що до них звернулися стурбовані місцеві жителі та розповіли, що на території господарства чути стрілянину. Зразу ж туди терміново виїхала ще одна оперативна група, а єгері, розуміючи, що в цей час може статися лихо, також вирушили до місця, звідки лунали постріли.

Там вони побачили двох п’яних односельців, які змагалися в кульовій стрільбі. Єгері змусили останніх припинити вогонь та кинути зброю. Хулігани почали тікати, але зникнути з місця пригоди їм не вдалося. У цей час на місце події прибули працівники міліції і спільно з громадськістю затримали правопорушників. Ними виявилися двоє місцевих жителів 48 та 44 років, які вже в минулому мали судимість.

Затримані розповіли слідчому, що вилучена зброя належить їхньому односельцю, якого вони напередодні обікрали. Чоловіки зізналися: їм було відомо, що їхній сусід має сейф, в якому тримає зброю та гроші, які складає на операцію. Коли під час святкування у них скінчилися кошти, вони, скориставшись тим, що сусіда немає вдома, проникли до його будинку та скоїли крадіжку. Потім пішли до магазину, де придбали ще оковитої та продовжили застілля. Коли чоловіки вже добряче випили, на радощах, що вдалося викрасти таку значну суму грошей, вирішили влаштувати змагання зі стрільби. Взявши рушниці та набої, вони пішли до лісу, де їх в подальшому було затримано, повідомляє прес-служба обласної міліції.

Керівництво Управління МВС України в Черкаській області висловлює велику вдячність громадянам, які, виконуючи свій громадський обов’язок, допомогли працівникам міліції роззброїти та затримати озброєних злочинців.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100