реклама Делікат

7 січня у смт Драбів халатність при дотриманні правил пожежної безпеки зіграла злий жарт з жителькою районного центру. У результаті господарка та її гості не помітили як над їхніми головами загорівся дах. Причиною загорання стала несправність димоходу, через тріщини якого іскри потрапили на горючі матеріали горища.


Близько 16 години пожежу помітив сусід, який і повідомив про лихо господарку та пожежну охорону. Наслідки виявились плачевними. Вогнем знищено перекриття на площі 8 м. кв., пошкоджено перекриття на площі 2 м. кв. Збиток склав 3000 грн. Та, на щастя, пожежу вдалось швидко зупинити, адже до місця події вчасно прибули рятувальники та співробітники Драбівського районного сектору Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області.


Перед початком опалювального сезону співробітники Управління проводили профілактичну роботу та детально роз’яснювали правила пожежної безпеки при експлуатації печей в житловому секторі. І, слід зазначити, що власниця вжила заходів щодо попередження виникнення загорання, але тільки в будинку, а от до горища «руки не дійшли». Про це інформує сектор пропаганди, аналітичного забезпечення та взаємодії з громадськістю при Управлінні Держтехногенбезпеки у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100