реклама Делікат

Працівник карного розшуку лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка УМВС України на Одеській залізниці Сергій Березій наздогнав та затримав чоловіка, який на залізничному вокзалі викрав у сплячого пасажира барсетку з грошима та мобільним телефоном.

До поля зору оперуповноваженого сектору карного розшуку старшого лейтенанта міліції Сергія Березія під час вивчення обстановки в залі очікування пасажирів потрапив чоловік, який, оглядаючись, підсів до сплячого пасажира, непомітно переклав ближче до себе його барсетку і, впевнившись, що цього ніхто не помітив, прихопив її та швидко пішов до виходу з приміщення. Переслідуючи підозрюваного в крадіжці, працівник міліції наздогнав та затримав його вже біля автовокзалу, розташованого поряд зі станцією.

У цей час до чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка (м. Сміла) звернувся 40-річний житель Кіровоградської області із заявою про те, що, знаходячись в залі очікування вокзалу, він виявив відсутність своєї барсетки, де були гроші в сумі 200 грн. та мобільний телефон «Самсунг». Потерпілий дуже здивувався, коли через кілька хвилин до чергової частини доставили крадія та повернули речі власнику.

Затриманим виявився 32-річний житель Дніпропетровської області, який зізнався у скоєному правопорушенні, пояснивши свої дії бажанням збагатитися за чужий кошт. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Встановлено також, що зловмисник в листопаді минулого року скоїв крадіжку мобільного телефону та був затриманий працівниками Дніпровського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

23-річному працівнику карного розшуку Сергію Березію напередодні Нового року було присвоєно чергове спеціальне звання «старший лейтенант міліції». На рахунку правоохоронця кілька вагомих затримань правопорушників, зокрема збувачів наркотичної речовини, інформує прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100