реклама Делікат

З податківцями Черкаської області торік проведено 298 профілактичних антикорупційних заходів. Про це повідомив заступник начальника відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Черкаській області ДПС України Євген Листопад.

За 2012 рік 93 працівникам податкової служби області винесено офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. Чотирьох працівників звільнено за вчинення адміністративних корупційних правопорушень.

До органів прокуратури було направлено 25 матеріали перевірок з ознаками вчинення посадових злочинів працівниками податкових органів для прийняття відповідних рішень. Ще 4 матеріали направлено для надання правової оцінки. За матеріалами порушено 1 кримінальну справу за ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Податкова служба Черкаської області пильнує свої лави і працює на упередження корупційних діянь. Тож Євген Листопад порадив черкащанам у випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби регіону телефонувати за номером «Пульсу податкової» (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово: у робочій час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, а у позаробочий - інтерактивний автовідповідач.

Про це інформує прес-служба ДПІ у місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100