реклама Делікат

Сьогодні в Управлінні ДАІ Черкаської області відбувся «День відкритих дверей». Працівники Державтоінспекції провели його спільно з Черкаським обласним благодійним фондом «Сила доброти», який опікується дітьми-сиротами.

Знайомство з Державтоінспекцією розпочалося із зустрічі з начальником Управління підполковником міліції Андрієм Іванченком. Начальник УДАІ розповів дітям про основні аспекти роботи Державтоінспекції та вручив усім присутнім новорічні подарунки.

Екскурсія розпочалася з екзаменаційного класу Черкаського ВРЕР ДАІ, де дітям було показано, як проходить складання іспитів з правил дорожнього руху для тих, хто хоче отримати посвідчення водія. Потім співробітники НДЕКЦ продемонстрували дітям, яким чином відбувається дослідження автотранспорту.

З великим задоволенням відвідали діти тир УДАІ, де інспектори показали їм зразки спецтехніки та зброї, адже не кожному випадає можливість потримати в руках справжню зброю, яку використовують ДАІшники у своїй повсякденній роботі.

Але найбільше захоплення викликав у дітей показовий виступ інспекторів ДПС із затримання злочинців у автомобілі. Інспектори продемонстрували, як чітко і злагоджено вони реагують на ситуацію, яка може раптово виникнути під час несення служби. Кожної вільної хвилини діти ставили питання працівникам УДАІ, на які ті із задоволенням відповідали. Під час екскурсії гості мали можливість посидіти за кермом автомобіля ДПС та відчути себе стражами доріг.

Дітей так вразила робота співробітників ДАІ, що переважна частина їх виявила бажання в подальшому стати державтоінспекторами. Наприкінці екскурсії діти пообіцяли дотримуватись правил дорожнього руху та розповісти усім знайомим про те, чому їх навчили в Державтоінспекції, інформує прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100