реклама Делікат

Троє черкаських мажоритарників не прийшли на нове засідання Верховної Ради в новому році. Як показує поіменне голосування про проект Постанови про звільнення Арбузова С.Г. з посади Голови Національного банку України (№1199), відсутніми в залі парламенту сьогодні були Володимир Зубик, Валентин Ничипоренко та Віктор Тимошенко.

Дисципліновані Антон Яценко та Геннадій Бобов голосували «за». Про це інформує офіційний сайт ВРУ.

Усі вищезгадані нардепи обиралися за мажоритарними округами на Черкащині. Усі, окрім Віктора Тимошенка (він позафракційний), входять до фракції ПР.

Сьогодні на сесії у ВРУ дуже ріділи лави Партії регіонів. Фото Дмитра Ларіна з сайту «УП»

Сьогодні на сесії у ВРУ дуже ріділи лави Партії регіонів. Фото Дмитра Ларіна з сайту «УП»


Як відомо, сьогодні Верховна Рада не змогла звільнити з посади голови Національного банку Сергія Арбузова, якого в кінці грудня було призначено першим віце-прем'єр-міністром. За таке рішення на пленарному засіданні в четвер проголосували 217 народних депутатів при 226 необхідних.

Пізніше спікер ВР Володимир Рибак поставив на голосування питання про повернення до розгляду питання про зняття Арбузова з посади голови НБУ. Це рішення також «не пройшло». Провал у Раді ініційованих владою рішень пояснюють відсутністю частини членів фракції ПР.

Нагадаємо, учора влада активно скликала своїх депутатів: серед усіх «регіоналів» була здійснена смс-розсилка з проханням підтвердити свою присутність на сьогоднішньому засіданні, на якому депутати повинні обрати нового главою Національного банку України Ігоря Соркіна. Але не склалося...


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100