реклама Делікат

Відтепер диспетчерська служба Придніпровського СУБу об’єднана із оперативною службою Черкаського міськвиконкому.

Тож мешканцям будинків, яких обслуговує це комунальне підприємство, необхідно вже телефонувати не в диспетчерську СУБу, а на короткий номер – 15-05. Відтак міська влада зробила черговий крок до того, щоб усі питання і проблеми жителі міста вирішували за одним номером телефону.

Перед цим об’єднали функції диспетчеризації між оперативною службою та КП «Міськсвітло». Таким чином про проблеми з вуличним освітленням варто повідомляти чергових оперативної служби міськвиконкому.

– Ідея полягає в тому, щоб люди телефонували на один номер. Погодьтеся, що набагато легше запам’ятати один телефонний номер, ніж тримати в голові декілька шестизначних номерів різних служб. До того ж, ми працюємо цілодобово і без вихідних, - розповів начальник оперативної служби МВК Андрій Мельников.

У планах – об’єднати з оперативною службою диспетчерські служби Соснівського СУБ та СУБ «Митниця». Після об’єднання диспетчери, які працювали там раніше, залишаться на своїх місцях, але прийматимуть дзвінки через короткий номер 15-05. Причому штат оперативної служби міськвиконкому не збільшиться.

Для того, щоб покращити роботу з населенням, у планах оперативної служби ввести ще дві додаткові телефонні лінії. Раніше їх було три, а також розробити веб-інтерфейс, щоб житель в он-лайн режимі, зайшовши на офіційний портал Черкаської міської ради, міг повідомити про проблему чи надати пропозицію, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Довідка

Номер оперативної служби – 1505. З мобільного необхідно набирати 050-464-60-60.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100