реклама Делікат

Наприкінці минулого року черкащанам щастило не раз на виграші понад 100 тисяч гривень. Так, 699 тираж, тобто за день до Нового року, приніс 100 тисяч гравцю, який купив квиток «Забави-плюс» у черкаському представництві. А житель Шполи став багатшим на чверть мільйона, зігравши у миттєву лотерею.

«Вечірні Черкаси» поцікавилися, чи змінилося життя наших земляків-мільйонерів. Так, життя черкащанки Ірини К., яка придбала щасливий квиточок у «Фуршеті», ніяк не змінилося, хоч вона вже отримала всю суму виграшу. Єдине – її родина вирішила матеріальні питання, покращила житлові умови, придбавши квартиру, зробила у ній ремонт. Частину коштів поклала до банку.

– Ми живемо, як і жили, суттєвих змін після виграшу не сталося. Цей виграш упав нам із неба, – ділиться Ірина. – Значна частина коштів витрачена: вона пішла на квартиру.

Ірина продовжує працювати і, хоч свого часу говорила, що снаряд двічі в одну воронку не потрапляє, все ж купує лотереї, сподіваючись на виграш…

А от 39-річний черкащанин Олександр І., який став 116-им мільйонером «Лото-Забави», отримав лише десяту частину від свого мільйонного виграшу. Один із трьох придбаних у магазині «АТБ» квиточків зробив його мільйонером на День сміху, 1 квітня. За умовами лотереї чоловік продовжує отримувати виграш частинами. Свої мрії – купівлю свого житла і поїздку до Європи – він ще не реалізував. Бо ж отримав тільки 100 тисяч гривень, які поклав до банку, аби «капали» відсотки. А от наступну частину планує витратити на придбання житла.

– Для мене важливіше не те, на що я витрачу гроші від виграшу, а те, куди я їх вкладу, аби вони на мене «працювали», – говорить Олександр.

За традицією він продовжує купувати три квиточки по сім гривень і грає вже восьмий рік поспіль.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100