реклама

реклама

З 5 до 7 січня у місті Кам’янка в спортзалі розпроданого владою цукрового заводу проходив Різдвяний Кубок з фут-залу, у якому взяли участь 14 спортивних колективів з усього району, зокрема і команда районної організації ВО «Свобода», в якій грали також і представники місцевого осередку молодіжної організації «Сокіл». Попри всі намагання організаторів турніру – представників районної влади, команда націоналістів впевнено подолала груповий етап і лише через суддівські фальсифікації програла напівпрофесійній команді, запевняє Прес-служба Кам’янської районної організації ВО «Свобода».

Команда націоналістів опинилася в групі «D». Регіонали за лаштунками змагання одразу почали розмови про те, аби не випустити свободівців навіть з групового етапу, але у перший же ігровий день вони перемогли потужні футбольні команди і вийшли переможцями групи у чвертьфінал змагань. Провладні організатори змагань занервували, але продовжили боротьбу зі «Свободою» поза футбольним майданчиком за своїми улюбленими методами – нахабними фальсифікаціями, йдеться в емоційному прес-релізі «свободівців».

Свій програш «свободівці» звалили на Манштейна

Свій програш «свободівці» звалили на Манштейна


Другого дня змагань регіонали підставним методом, не зігравши відповідної кількості матчів, розписавши результати в протоколах так, як їм вигідно – вивели в наступне коло суперником свободівців команду місцевої дитячо-юнацької спортивної школи.

За команду ДЮСШ на майданчик вийшов лише один їхній вихованець, решта – гравці команди «Олімп», яка цього року стала одним з переможців І ліги Черкаської області з футболу. Втім, і цього разу плани регіоналів не вдалися, оскільки завдяки майстерній грі воротаря свободівської команди Анатолія Гурімського, а також вправні дії решти націоналістичної команди, результат після першого тайму був 2-0 на користь свободівців.

Вболівальники та решта команд шалено підтримували команду націоналістів, оскільки бачили реальний стан справ на майданчику та поза ним і були справедливо обурені намаганням регіоналів будь-що не допустити перемоги команди ВО «Свобода».

У другому таймі співорганізатор турніру, головний арбітр матчу Геннадій Манштейн взявся рятувати ситуацію. Оскільки у напівпрофесійних гравців не вистачило майстерності обіграти свободівців Манштейн безпідставно дав кілька жовтих карток, десяток небезпечних штрафних і вільних ударів, а потім і гол з абсолютним порушенням двох пунктів правил змагань.

Обурені вболівальники скандували «Ганьба!», вигукували «Вони інакше і не вміють перемагати!», проте в підсумку за допомогою Манштейна свободівці програли команді ДЮСШ 3-5. Після цього матчу більшість вболівальників та команд покинули трибуни, оскільки решту матчів за їхніми словами, дивитися було не цікаво.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100