реклама Делікат

Учора вхід до приміщення канівського туристичного комплексу «Авто-Ріка» було перекрито. Правоохоронці підозрювали, що в приміщенні знаходиться вибухівка, пише «Дніпрова зірка».


Як повідомив перший заступник начальника Канівського міського відділення міліції Сергій Ждан, 14 січня об 11.50 до міліції надійшов телефонний виклик. Людина представилася і сказала, що до неї підішли невідомі особи й повідомили, що в приміщенні канівського туристичного комплексу «Авто-Ріка» знаходиться бомба.


Реагуючи на виклик, до міського автовокзалу оперативно прибули працівники канівського відділення міліції, МНСники та карета швидкої допомоги. У першу чергу, правоохоронці евакуювали з об’єкта всіх людей й громадський транспорт, перекрили підходи до будівлі. Водночас було викликано вибухотехніків із Черкас.


Людей на Ярмарковій площі в обідню пору було вдосталь. Перехожі зупинялися, виявляючи цікавість. Почувши про новину, реагували спокійно, ніхто не панікував. Люди не боялися перебувати неподалік від автовокзалу.


На графік руху маршруток надзвичайна подія не вплинула: вони відправлялися відповідно до графіку, але не від платформ автовокзалу, а неподалік – на безпечній відстані.


О 14.15 год. до місця прибули вибухотехніки. У спеціальному спорядженні вони провели в приміщенні та поблизу нього обшук для виявлення вибухівки. Допомагала вибухотехнікам спеціально навчена вівчарка на кличку Теффі.


Протягом півгодини черкаські міліціонери обстежували приміщення канівського автовокзалу, однак нічого не знайшли. Близько 15.00 роботу автовокзалу було відновлено. Розслідування цього випадку триває.

Сергій Ждан зауважив, що таких випадків у Каневі досі не було.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100