реклама Делікат

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявляє, що «регіонал» Григорій Калетнік досі не вибачився перед членом фракції «УДАР», куратором Черкаської області Іриною Геращенко. Про це Кличко заявив у понеділок на прес-конференції, пише «Українська правда».

Кличко сказав, що звернувся до Калетніка з проханням вибачитися перед Геращенко.

– Коли чоловік вибачається перед жінкою, це завжди сприймається позитивно, – наголосив Кличко.

Разом з тим, за словами Кличка, Геращенко сказала йому, що вибачень вона досі не отримала.

Як відомо, 11 січня «регіонал» Калетнік образив Геращенко, коли та виступала з трибуни парламенту щодо постанови про євроінтеграцію.

– Знаєте, я розумію, що в нашому залі зібралися не випускники пажеського корпусу й інституту благородних дівиць, але те, що собі дозволяють депутати Партії регіонів, свідчить, що тут зібрались ті, для кого кумир поручик Ржевський. Ці люди сидять в першому ряду, і їхня поведінка не дуже схожа на поведінку народних депутатів. Я прошу Регламентний комітет розглянути їхню поведінку, цих депутатів, які висловлюються словами, які і в підворотні не почуєш, – сказала вона і додала, що не повторюватиме слова Калетніка.

Пізніше у «Facebook» вона написала, що Калетнік відпускав репліки на кшталт: «Та йди вже, не давати їй слова, закрити їй рота і т.д...». Після інциденту до Калетніка підійшов Кличко і провів з ним розмову.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100