реклама Делікат

Одним з головних завдань установ виконання покарань Черкаської області є ізоляція близько 4 тисяч засуджених, забезпечення їхнього виправлення, сплати ними аліментів та відшкодування згідно з вироками суду збитків, завданих державі, юридичним і фізичним особам, шляхом їх залучення до праці. Про це повідомив начальник обласного управління Державної пенітенціарної служби Анатолій Грищенко, виступаючи 14 січня на нараді в облдержадміністрації.

– За минулий рік підприємствами виправних колоній нашої області було випущено промислової продукції порівняно з попереднім роком на 2 мільйони гривень більше. На майже таку ж суму збільшилась і реалізація, - зауважив Анатолій Грищенко.

Для виконання планів по впровадженню та виготовленню промислової продукції в 2012 році підприємствами кримінально-виконавчої системи області за власні кошти було придбано 25 одиниць швейного обладнання та 5 одиниць каменеобробного. Завдяки цьому було створено 47 нових робочих місць.

Постійно проводиться пошук нових виробів для впровадження на виробництві. Так, за 2012 рік освоєно 14 видів продукції (переважно швейні та гранітні вироби), що дало змогу працевлаштувати ще 69 осіб з числа засуджених.

Також в ході доповіді всі присутні були ознайомлені з основними видами продукції, котрі на даний виготовляються на підприємствах установ виконання покарань Черкаської області та з їхньою рекламно-маркетинговою діяльністю.

Наприкінці свого виступу Анатолій Грищенко висловив прохання надання практичного сприяння в залученні виробничого та трудового потенціалу виправних установ для виконання замовлень та надання послуг, в яких виникає потреба в області.

Про це інформує прес-служба управління ДПтС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100