реклама Делікат

Черкащани після подорожчання на 10 гривень проїзду в маршрутках «Черкаси-Київ» знайшли, як дістатися до столиці дешевше, пише «Газета по-українськи».

21-річний черкащанин Олексій Гасонов почав їздити до Києва попутками. Домовляється з водіями на черкаському форумі або через знайомих. Проїзд обходиться у 50 грн.

– Автобусом дорожче на 20 гривень і мінімум на півгодини довше, – говорить хлопець. – Спочатку страшно трохи було. Адже їдеш із незнайомою людиною, а потім звик. Зрештою, водії майже одні й ті ж. Хто на роботу постійно їздить, хто – в справах. Проблеми знайти авто на конкретну дату не було ніколи.

Найдешевше доїхати з Черкас до Києва можна потягом «Одеса-Київ». Він ходить по непарних числах. Зі станції «Черкаси» вирушає о 06.44. Прибуває до столиці о 10.28. Квиток у плацкартному вагоні коштує 46 грн.

Також є чотири щоденні автобусні рейси із центрального автовокзалу Черкас. Перший о 7.45. Квиток коштує 87,88 грн. О 12.10 вирушає автобус «Чигирин-Київ» за 78,77 грн., о 13.15 – автобус «Черкаси-Київ» за 78,44 грн. Усі три рейси до метро «Виду бичі». Також о 14.00 із вокзалу до столиці прямує «Ікару». Проїзд обійдеться у 56,78 грн. Їде до «Дарниці» (станція метро, – ред.). Усі автобуси знаходяться в дорозі не менше, ніж 4 год.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100