реклама Делікат

 У черкаському міськвиконкомі більше не палять. У цьому на вранішній нараді переконував колег перший заступник міського голови Віктор Беззубенко.


Начальник відділу загально-правових питань юридичного управління Оксана Кириченко зазначила на нараді, що у кабінеті начальника управління земельних ресурсів та землеустрою Руслана Алдаганова накурено. Тому вона попросила обрати інше місце для наради, яку планували там провести.

– Я вас прошу в прямому ефірі спростувати те, що ви сказали! Хай ЗМІ знають, що в нас ніхто ні в одному кабінеті не курить! Якщо, не дай Бог, хтось курить, я вас прошу готувати на мене подання, – обурився Віктор Беззубенко.

До розмови долучився і директор департаменту охорони здоров’я Олег Стадник, який зазначив, що він «підтримує цей раціональний закон» та що в мерії вже давно всі повинні були перестати палити.

– Олегу Михайлович, це реально накурили раніше, – запевнив Віктор Беззубенко Стадника.

Читайте також: Через новий закон, співавтором якого є черкащанин, курців виганятимуть з кафе, ресторанів і клубів

Також він дав доручення департаменту житлово-комунального комплексу замовити дезінфекцію об’єктів, де й досі чути запах диму.

– На тютюновій фабриці вже багато років ніхто не курить. Зайдіть туди, а запах ще є… – привів приклад Віктор Беззубенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100