реклама Делікат

Працівники Черкаської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№62) запобігли потраплянню 70 грамів наркотичної речовини до зони, що охороняється.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію, після закінчення тривалого побачення провели обшук засудженого М. Під час обшуку було виявлено та вилучено саморобні устілки, в які була зашита речовина рослинного походження темно-зеленого кольору, яку засуджений намагався занести до зони, що охороняється. Вилучену знахідку передали на експертизу.

Згідно з висновком спеціаліста науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС в Черкаській області, вилучена речовина виявилась наркотичним засобом канабіс. Загальна вага наркотику склала 70.19 грама.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.309 ч.1 Кримінального кодексу України.

Тепер засудженому Черкаської виправної колонії загрожує нове покарання у виді позбавлення волі строком до трьох років, інформує прес-служба пенітенціарної служби області.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100