реклама Делікат

Звіт нардепа від «Батьківщини» Миколи Томенка розповсюджується на його малій батьківщині – Черкащині та в місті Києві. 100-тисячний наклад звіту було віддруковано у черкаському видавництві і його вартість склала близько 14 тисяч гривень, інформує сайт політика.

Микола Томенко висловив подяку за високу оцінку його звіту як народного депутата України за 2007-2012 роки, який було оприлюднено, згідно з Законом «Про статус народного депутата України».

а словами Миколи Томенка, його приємно здивував той факт, що сьогодні увага експертного середовища прикута до тих народних депутатів, які дійсно працювали в парламенті, оскільки загальновідомо, що більшість депутатів, на жаль, нічим себе не проявили в період парламентської діяльності і, звісна річ, не звітували перед громадськістю про свою роботу.

Окрім того, Микола Томенко поінформував щодо дискусії з приводу фінансових затрат на створення та видання його звіту як народного депутата.

Так, на всіх інтернет-ресурсах звіт було розміщено безкоштовно. Що стосується 100-тисячного накладу інформаційного бюлетеню, то його було повністю профінансовано за рахунок Фонду Миколи Томенка «Рідна країна».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100