реклама Делікат

Футбольний клуб «Славутич» може очолити відомий спеціаліст Олег Федорчук, повідомляє «Черкаський спорт».

Тренер вже дав попередню згоду і обумовлює умови ймовірного контракту. Цілком вірогідно, що Федорчук приїде до Черкас вже на початку наступного тижня.

Цю інформацію не спростував і віце-президент «Славутича» Володимир Ходак, який підтвердив, що клуб вів перемовини з Федорчуком.

– Зрозуміло, що в теперішніх умовах «Славутичу» потрібен кваліфікований спеціаліст з солідним багажем досвіду. Зараз ми вирішуємо питання з тренером і, думаю, до кінця січня будуть розставлені всі акценти. Я не буду лукавити, говорячи, що цього не було. Так, ми вели перемовини з Пучковим та ще з низкою кваліфікованих спеціалістів і з тим же Федорчуком. Зовсім скоро ми назвемо ім’я спеціаліста, який очолить команду, – зазначив Ходак.

Лише на початку листопада Федорчук як тренер-консультант був представлений футболістам білоцерківського «Арсеналу». До цього Олег Вікторович працював у «Кримтеплиці» (Молодіжне), київській «Оболоні» (Вища ліга), вінницькій «Ниві», сімферопольській «Таврії» (Вища ліга), аматорській збірній України.

Нагадаємо, з головним тренером «Славутича» Олександром Кирилюком припинено співпрацю в жовтні 2012 року. До цього часу виконуючим обов'язки головного тренера є Анатолій Дейнеко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100